Suzhou Sanical Protective Product Manufacturing Co, Ltd (SSP) grundades år 2010, ligger i Suzhou City, Yangchenghu Town som är ganska rik på håriga krabbor. Vårt företag är specialiserat på tillverkning av professionella andningsskydd.

SSP är kvalificerad med vissa certifikat för tillverkning av professionell skyddsmask. Vi är en av de få tillverkarna som fick NIOSH N95 certifikat. Och med certifikat av CE, Benchmark, LA, QS, PM2.5 auktoriserad brev och många andra på samma gång.

Under åren av snapkontroll av National Institute for Occupational Safety and Health (NIOSH), General Administration of Quality Supervision, Inspection and Quarantineof Folkrepubliken Kina (AQSIQ), China Consumers Association (CCA), Shanghai Municipal Bureau of Quality and Technical Supervision (SMBQTS), utför våra produkter bra genom inspektionerna. Bland CCAs slumpmässiga marknadskontroll av Pm2.5-masker år 2015 vinner vår veckmask 8285 en ära av den enda dubbel-femstjärniga produkten i. Vår speciella skyddsmask i märket MASKin är känd av kunderna och vinner gott rykte också, bygga upp bild av hög kvalitet i sinnen av professionella föreningar och kunder.

Huvudprodukterna är olika typer av PPE-masker och anti-Pm2.5-masker, såsom gjutna koppformade högfiltreringsmasker, vikbara högfiltreringsmasker och många andra serier och olika typer. Vi har en stark förmåga i forskning och utveckling av produkt och teknik och bedriver huvudsakligen produktproduktion av OEM och ODM. Vårt företag är OEM-tillverkaren av några internationella välkända varumärken professionell skyddsmask och unik leverantör av de nyfödda varumärkena i PM2.5-mask.

SSP är alltid i linje med företagets filosofi om att fortsätta förbättra, skapa värde, sträva efter excellens. Vi fokuserar på att tillhandahålla kompletta produktserier, kvalificerade produkter och konkurrenskraftiga priser för att erbjuda bättre service till våra kunder.